Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Nyírfa ajánlataink

nyírfa különösen kedvelt parki és kerti díszfa, barátságos megjelenésével, különleges, fehér törzsével, szép lombozatával régóta kedvencnek számít a hazai közterületeken és kertekben.

Ideális városi fa, a légszennyezettséget jól tolerálja, a talajminőségre nem érzékeny, az átlagos kerti földben problémamentesen növekszik. A kert nyílt, napos területeire ajánlom telepíteni, ahol méretével (kifejlett állapotban 25-30 méter) nem okoz gondot, és napsütésből is sokat kap.

 

Nyírfa facsemete vásárlás a Megyeri kertészetben!

 

A nyírfa mellett szól, hogy növekedése gyors ütemű, élettartama mégsem rövid, akár 60 évig is elél. Nagyobb kertek belső telekhatáraira, vagy utcafrontokra sorfaként is ültethető, de szoliternövényként is meghatározhatja az egész kert képét. A nyírfa lombozata ősszel sárgára színeződik, ilyenkor újfajta szépségét mutatja meg.

Kertészetem kínálatában az alapfaj, vagyis a közönséges nyírfa mellett az izgalmas nemesített változatokat is megtalálja.  A nyír ültetésével egy különleges megjelenésű, hálás természetű, alacsony gondozási igényű díszfát költöztethet kertjébe, mely állandóságával, szépségével generációkon keresztül dekorálhatja a területet.

Rendezés: