Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Díszőszibarack ajánlataink

A gyümölcsfákkal szemben gyakran hangoztatott ellenérv, hogy dekorációs értékük alacsony, így sokan helyettük inkább valamilyen terméssel nem rendelkező, de magasabb esztétikájú díszfát választanak.

Vannak azonban olyan gyümölcsfák is, melyek az ízletes nassolnivaló mellett szemrevaló szépségükkel is elkápráztatják a háziakat. Ebbe a csoportba tartoznak a díszőszibarack fajták is, melyek vonzó külsejükkel, látványos virágzatukkal, harmonikus alakjukkal ugyanúgy kényeztetik szépérzékünket, mint bármely nemes díszfa!

 

Díszőszibarack fajták a Megyeri kertészetben!

 

A díszőszibarack fák kínálata széles, kertészetemben többféle típus közül választhat kedvére! Ínyencek figyelmébe ajánlom a csodás virágzattal rendelkező Roter Kaiser és Albaroseoplena változatokat, a törpenövésű, konténerben is nevelhető Balkonella és Bonansa díszőszibarack pedig azok kedvence lehet, akik teraszukon, balkonjukon szeretnének egy dekoratív gyümölcstermőt nevelni!

Különlegesség, hogy kertészetemből akár 3-4 éves előnevelt, 2 méter magas, hamar termőre forduló őszibarack fákat is rendelhet, így a megrendelt, kiültetett fa dekorációs értéke azonnal kimagasló lesz!

Rendezés: