Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Klímaváltozást tűrő növények

Korunk egyik legjelentősebb problémája az iparosodás okozta klímaváltozás, mely lassan, de biztosan kifejti hatását. A tudósok sem biztosak abban, hogy a klímaváltozás milyen gyors és milyen irányú, az azonban bizonyos, hogy bolygószerte éghajlati változások zajlanak.

Ez az élet minden területére, még a kiskerti ültetésekre is kihatással van, így a klímaváltozás egy újabb szempontként jelentkezik, melyet érdemes figyelembe venni az ültetendő növény kiválasztása előtt.

 

Klímaváltozást tűrő kerti növények kertészetemben!

 

Webáruházam ezen menüpontjában kifejezetten azon növényfajokat válogattam össze, melyek az átlagosnál nagyobb tűrőképességgel, jobb alkalmazkodóképességgel rendelkeznek, így a változó klimatikus viszonyok között is biztonsággal ültethetőek, ha cél a tartós, hosszan tartó növényi dekoráció!

Lejjebb görgetve több oldalnyi növény közül szemezgethet, melyek a klímaváltozás közepette is nyugodtan telepíthetőek, legyen szó díszfáról, kisméretű fákról, cserjékről, vagy éppen sövénynek való növényekből. 

 

Rendezés: