Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Klímaváltozást tűrő növények

Korunk egyik legjelentősebb problémája az iparosodás okozta klímaváltozás, mely lassan de biztosan kifejti hatását. A tudósok sem biztosak abban, hogy a klímaváltozással együtt járó változások milyen gyorsan és milyen irányba terjeszkednek, az azonban bizonyos, hogy bolygószerte éghajlati változások zajlanak. Ez az élet minden területére, még a kiskerti ültetésekre is kihatással van, így a klímaváltozás egy újabb szempontként jelentkezik, melyet érdemes figyelembe venni az ültetendő növény kiválasztása előtt.

Webáruházam ezen menüpontjában kifejezetten azon növényfajokat válogattam össze, melyek az átlagosnál nagyobb tűrőképességgel, jobb alkalmazkodóképességgel rendelkeznek, így a változó klimatikus viszonyok között is biztonsággal ültethetőek, ha cél a tartós, hosszan tartó növényi dekoráció! Lejjebb görgetve több oldalnyi növény közül szemezgethet, melyek a klímaváltozás közepette is nyugodtan telepíthetőek, legyen szó díszfáról, kisméretű fákról, cserjékről, vagy éppen sövénynek való növényekből. Amennyiben Ön is úgy véli, hogy a klímaváltozás az elkövetkező évtizedekben még jobban érezteti majd hatását, ezek közül a növények közül válogassa össze kertje cserjéit, díszfáit!

Rendezés: