Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Őszirózsa fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon őszirózsa fajtákat kertészetemből! Hatalmas szín-, és méretválasztékkal, kedvező árakkal állok a virágbarátok rendelkezésére!

Az ősszel virágzó dísznövények köre viszonylag szűk, így az őszirózsa jelentősége nagy azokban a kertekben, ahol a gazda ősszel is színes, életvidám látképet szeretne kialakítani. Az őszirózsa egy roppant változatos megjelenésű évelő növény, mely a nyár második felétől bontja sok színben elérhető jellegzetes fészekvirágzatát. Az alacsonyabb típusok talajtakarásra, sziklakerti ültetésre is alkalmasak, a méretesebb őszirózsákkal pedig be lehet népesíteni a tavasz után kiürülő ágyásokat, vagy direkt olyan őszi ágyásokba telepíthetjük őket, amelyek majd a nyár elmúltával lesznek a birtok fókuszpontjai!

őszirózsa vásárlás a Megyeri kertészetben!

Az őszirózsa alacsony gondozási igényű dísznövény, a talajt tekintve nem válogatós, a napos fekvést kedveli, amennyiben nem kerül árnyékos, nyirkos helyre, akkor a lisztharmat megjelenésétől sem kell tartani! Az őszirózsa féléket ajánlom mindazoknak, akik fontosnak tartják, hogy a kopárabb, színtelenebb őszi hetekben is legyen a kertjükben életteli, vidám megjelenésű, magas dekorációs értékkel rendelkező virágos dísznövény. 

Lejjebb görgetve megtekintheti webáruházam teljes őszirózsa kínálatát, válogasson kedvére, és bátran ültessen össze eltérő színű és méretű változatokat a még látványosabb hatás érdekében!

Rendezés: