Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Őszirózsa fajták

Az ősszel virágzó dísznövények köre viszonylag szűk, így az őszirózsa jelentősége nagy ha Ön ősszel is színes, életvidám látképet szeretne kialakítani. Az őszirózsa egy roppant változatos megjelenésű évelő növény, mely a nyár második felétől bontja sok színben elérhető jellegzetes fészekvirágzatát.
 
Az alacsonyabb típusok talajtakarásra, sziklakerti ültetésre is alkalmasak, a méretesebb őszirózsákkal pedig be lehet népesíteni a tavasz után kiürülő ágyásokat, vagy direkt olyan őszi ágyásokba telepítheti őket, amelyek majd a nyár elmúltával lesznek birtokának fókuszpontjai!
 
 
Őszirózsa fajták a Megyeri kertészetben!
 
 
Az őszirózsa alacsony gondozási igényű dísznövény, a talajt tekintve nem válogatós, a napos fekvést kedveli, amennyiben nem kerül árnyékos, nyirkos helyre, akkor a lisztharmat megjelenésétől sem kell tartani!
 
Az őszirózsaféléket jó szívvel ajánlom Önnek, ha fontosnak tartja, hogy a kopárabb, színtelenebb őszi hetekben is legyen a kertjében életteli, vidám megjelenésű, magas dekorációs értékkel rendelkező virágos dísznövény. 
Rendezés: