Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Talajtakaró rózsa ajánlatunk

A talajtakaró rózsák nem csupán szépségükkel, hanem praktikusságukkal is hamar az Ön kedvencévé fognak válni a kertben! A talajtakaró rózsák nevükhöz hűen kiválóan alkalmasak arra, hogy elfedjenek, beborítsanak olyan parlagi területet, üres kertrészt, melyet valamilyen dísznövénnyel dekorálnánk.

A talajtakaró rózsák legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak, hogy robosztusak, tél-, és fagyállóságuk kiváló, az átlagosnál kevesebb gondozással is beérik, így tökéletesek arra a célra, hogy használaton kívüli területek díszes takarói, elfedői legyenek

Talajtakaró rózsák széles választéka kertészetemben!

A terülőrózsák megjelenési, növekedési formáiban számtalan különböző változattal találkozhatunk. Egyes típusok felálló szárral rendelkeznek, míg mások kifejezetten földközeliek maradnak, négyzetméterenként általában 2-6 tő ültetésével már tökéletes takaróhatást lehet elérni. A talajtakaró rózsák színváltozatokban gyengébbek, jellemzően fehér és pirosas-rózsaszínes árnyalatokban hozzáférhetőek.

A talajtakaró rózsák ajánlhatóak kisméretű kertekbe, utcafronti dekorációként, de nagyobb kertekben is bevethetőek a magasabb dísznövények ágyásait szegélyezve, vagy a kerti út mellé ültetve. 

Rendezés: