Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Levelükkel díszítő cserje ajánlataink

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből leveleikkel díszítő cserjeféléket! Minőségi, látványos, változatos cserjékkel állok rendelkezésére, a megvásárolt növényeket pedig országosan kiszállítom!

Cserje választásakor felmerül a kérdés, hogy virágos típus legyen-e, vagy inkább olyan, ami leveleivel, lombozatával díszlik inkább? Noha a virágos növényeket mindenki szereti, számtalan olyan helyzet adódhat, mikor a leveleikkel dekoráló cserjék jobb szolgálatot tehetnek. Amennyiben például színes, tarka virágágyásaihoz keres egységes, lombos hátteret, ezek a cserjék a legjobb választások, de gyakran sövényként, térhatárolóként is jobban beválnak az egységes megjelenésű, homogén látványt kínáló leveleikkel díszítő cserjék. Ajánlom ezeket a növényeket utcafrontokra, panelházak közötti vagy előtti földsávokra, és olyan kerítések mellé, ahol az elsődleges cél a belátás hatékony takarása, a feltűnésmentes funkcionalitás elérése!

Levelével díszítő cserjék a Megyeri kertészetben!

Lejjebb görgetve praktikus kategóriákba, fajok szerint csoportosítva is kereshet a leveleikkel díszítő cserjék között, és azt se feledje, hogy amikor arról van szó, hogy bizonyos cserjék a leveleikkel dekorálnak inkább, az nem jelenti azt, hogy ne hoznának virágot, vagy hogy esztétikai értékük alacsonyabb rendű volna! Ahogyan azt látni fogja, nem csupán zöld lombú, hanem egyéb, izgalmas levélszínnel rendelkező növények is részét képezik a kínálatnak! Bátran válogasson az alábbi sokrétűen felhasználható, szép hátteret, biztos belátás takarást nyújtó cserjék, sövényfélék közül!

Rendezés: