Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Levelükkel díszítő cserje ajánlataink

Cserje választásakor választani lehet a virágos típusok és a leveleivel, lombozatával díszítő fajok közül. Bár a virágos növényeket mindenki szereti, számtalan olyan helyzet adódhat, mikor a leveleikkel dekoráló cserjék jobb szolgálatot tehetnek! 

Amennyiben Ön például színes, tarka virágágyásaihoz keres egységes, lombos hátteret, ezek a cserjék a legjobb választások, de gyakran sövényként, térhatárolóként is jobban beválnak az egységes megjelenésű, homogén látványt kínáló leveleikkel díszítő cserjék.

 

Levelével díszítő cserjék a Megyeri kertészetben!

 

Lejjebb görgetve praktikus kategóriákba, fajok szerint csoportosítva is kereshet a leveleikkel díszítő cserjék között, és azt se feledje, hogy amikor arról van szó, hogy bizonyos cserjék a leveleikkel dekorálnak inkább, az nem jelenti azt, hogy ne hoznának virágot, vagy hogy esztétikai értékük alacsonyabb rendű volna!

Ahogyan azt látni fogja, nem csupán zöld lombú, hanem egyéb, izgalmas levélszínnel rendelkező növények is részét képezik a kínálatnak! Bátran válogasson az alábbi sokrétűen felhasználható, szép hátteret, biztos belátás-takarást nyújtó cserjék, sövényfélék közül!

Rendezés: