Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Korallberkenye-félék

A korallberkenye kiválóan alkalmas a megszokott, sövénynek, térelválasztónak használt cserjék kiváltására, főképpen azért, mert folyamatosan változó, izgalmas megjelenésével mindig átlagon felüli módon dekorálja a kertet! 

Levelei tavasszal feltűnő lángvörös árnyalatot vesznek fel, melyet akár egy hónapig is megtartanak. A lomb később zöld színben tündököl, mely egész évben meg is marad, még télen is díszlik! A tavasz második felében bugás, fehér virágzatával fogja Önt elkápráztatni, ősszel pedig a szintén látványos, piros termés visz színt a szürke hetekbe! Ha Ön egy dinamikusan változó, de állandóan mutatós cserjét keres, a korallberkenye éppen Önnek való!

Korallberkenye fajták kaphatók kertészetemben!

A korallberkenye a funkcionalitást tekintve klasszikus sövénynek való növény, metszéssel jól alakítható, nem követel különleges bánásmódot vagy extra gondoskodást, tartása egyszerű, a szárazságot jól viseli (főképpen kifejlett állapotában).

Kertészetemben a korallberkenye többféle változatát is megtalálja, így ha megtetszett Önnek ez a sokoldalú és funkcionális cserje, válogathat a különböző szín-, és méretváltozatok között, ehhez elegendő csupán lejjebb görgetnie! 

Rendezés: