Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Korallberkenye-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Levelével díszítő cserjét keres? Válassza a kertészetemben kapható korallberkenye-félék valamelyikét! Kedvező árak, országos kiszállítás a Megyeri kertészetben!

A korallberkenye kiválóan alkalmas a hagyományos sövénynek, térelválasztónak használt cserjék kiváltására, nem csupán azért, mert szépsége kivételes, hanem főképpen azért, mert folyamatosan változó, izgalmas megjelenésével mindig átlagon felüli módon dekorálja a kertet! A korallberkenye levelei tavasszal feltűnő lángvörös árnyalatot vesznek fel, melyet akár egy hónapig is megtartanak. A lomb később zöld színben tündököl, mely egész évben meg is marad, még télen is díszlik! A tavasz második felében a korallberkenye bugás, fehér virágzatával fogja Önt elkápráztatni, ősszel pedig a szintén látványos, piros termés visz színt a szürke hetekbe! Ha Ön egy folyamatosan változó, de mindig vonzó és mutatós cserjét keres, a korallberkenye éppen Önnek való!

Korallberkenye vásárlás a Megyeri kertészetben!

A korallberkenye a funkcionalitást tekintve klasszikus sövényféle, metszéssel jól alakítható, nem kíván extra gondoskodást, tartása egyszerű, a szárazságot jól viseli (főképpen kifejlett állapotában). Kertészetemben a korallberkenye többféle változatát is megtalálja, így ha megtetszett Önnek ez a sokoldalú és funkcionális cserje, válogathat a különböző szín-, és méretváltozatok között, ehhez elegendő csupán lejjebb görgetnie! 

Rendezés: