Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Berkenye kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből fekete berkenyét! A kiválasztott cserjéket országosan házhoz szállítom!

A fekete berkenye Észak-Amerikában honos cserjeféle, nálunk pedig díszcserjeként, ehető termésű cserjeként hódítja meg a kerteket! Sokfelé egyszerűen szépsége miatt is ültetik, hiszen kompakt méretével, markáns megjelenésével a birtok üde színfoltja lehet, ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy a fekete berkenye termése ízletes és egészséges nassolnivaló! A bogyók nyersen is finomak, de a konyhában is változatosan felhasználhatóak, ráadásul a sötét szemek természetes színezékként is szolgálhatnak!

fekete berkenye vásárlás

A fekete berkenye másfél-két méter magas, ívelt hajtásokkal rendelkező cserje, mely illatos, fehér virágait késő tavasszal hozza. A fekete berkenye a napos fekvésű területeket kedveli, talajigénye kissé speciális, a semleges vagy enyhén savas közeget kedveli, meszes talajokon nem él meg. Aszályos hetekben gyakran szorul öntözésre, egyebekben egy problémamentes, kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható cserje, melynek kártevői, betegségei szinte nincsenek.

A fekete berkenyét jó szívvel ajánlom Önnek, ha egy dekoratív, és egyben hasznos gyümölcstermőt keres, mely a szemnek és az ízlelőbimbóknak is garantáltan a kedvence lesz!

Rendezés: