Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Levendula sarok

A levendulát bár mindenki szereti, mégsem annyira elterjedt a hazai kertekben, mint például a rózsa vagy a leander, pedig tartása kifejezetten egyszerű, hasznossága pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen kerti díszként, gyógynövényként, molyűző alapanyagaként is tekinthet rá, de még egyéb jótéteményei is akadnak!

A levendula az ültetés milyenségétől függően lehet bájos, alacsony sövény vagy térelválasztó, esztétikus, gömbszerű bokrok sorozata, de szoliternövényként, vagy a díszágyás színesítőjeként is remek választás!

 

Levendula vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

És hogy miért éri meg kertészetemből levendulát rendelni? Mert Magyarország legnagyobb levendula fajtaválasztékát kínálom az illatos kertek szerelmeseinek, ráadásul a növények kiszállítását saját teherautómmal végzem, így Ön garantáltan egészséges, ép, ültetésre kész levendula töveket kap!

Ne feledje, kevés olyan sokoldalú kerti növény akad, mint a szépségével, illatával, és hasznosságával egyaránt kecsegtető levendula! Lejjebb görgetve kategóriákba csoportosítva találja levendula fajtáimat, böngéssze végig a kínálatot!

Fehér levendulák Fehér levendulák
Hófehér levendula rendelhető kertészetemből!
Különleges levendulák Különleges levendulák
Különleges levendulafajták kaphatók kertészetemben!
Liláskék levendulák Liláskék levendulák
Klasszikus liláskék levendula kapható!
Rendezés: