Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Levendula sarok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből minőségi, életerős levendula töveket! Széles fajtaválasztékkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A levendulát bár mindenki szereti, mégsem annyira elterjedt a hazai kertekben, mint például a rózsa vagy a leander, pedig tartása kifejezetten egyszerű, hasznossága pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen kerti díszként, gyógynövényként, molyűző alapanyagaként is tekinthet rá, de még egyéb jótéteményei is akadnak! A levendula az ültetés milyenségétől függően lehet bájos, alacsony sövény vagy térelválasztó, esztétikus, gömbszerű bokrok sorozata, de szoliternövényként, vagy a díszágyás színesítőjeként is remek választás!

levendula vásárlás Megyeri kertészet

És hogy miért éri meg kertészetemből levendulát rendelni? Mert Magyarország legnagyobb levendula fajtaválasztékát kínálom az illatos kertek szerelmeseinek, ráadásul a növények kiszállítását saját teherautómmal végzem, így Ön garantáltan egészséges, ép, ültetésre kész levendula töveket kap! Ne feledje, kevés olyan sokoldalú kerti növény akad, mint a szépségével, illatával, és hasznosságával egyaránt kecsegtető levendula! Lejjebb görgetve kategóriákba csoportosítva találja levendula fajtáimat, böngéssze végig a kínálatot!

Tudta-e? A levendula jól társítható a rózsákkal, az összeültetéssel nem csupán szépségük sokszorozódik meg, de a levendula távol tartja a rózsa kártevőit is!

Liláskék levendulák Liláskék levendulák
A klasszikus liláskék levendula az Ön kertjéből se hiányozhat
Rendezés: