Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Levendula sarok

A levendulát bár mindenki szereti, mégsem annyira elterjedt a hazai kertekben, mint például a rózsa vagy a leander, pedig tartása kifejezetten egyszerű, hasznossága pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen kerti díszként, gyógynövényként, molyűző alapanyagaként is tekinthet rá, de még egyéb jótéteményei is akadnak!

A levendula az ültetés milyenségétől függően lehet bájos, alacsony sövény vagy térelválasztó, esztétikus, gömbszerű bokrok sorozata, de szoliternövényként, vagy a díszágyás színesítőjeként is remek választás!

 

Levendula vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

És hogy miért éri meg kertészetemből levendulát rendelni? Mert Magyarország legnagyobb levendula fajtaválasztékát kínálom az illatos kertek szerelmeseinek, ráadásul a növények kiszállítását saját teherautómmal végzem, így Ön garantáltan egészséges, ép, ültetésre kész levendula töveket kap!

Ne feledje, kevés olyan sokoldalú kerti növény akad, mint a szépségével, illatával, és hasznosságával egyaránt kecsegtető levendula! Lejjebb görgetve kategóriákba csoportosítva találja levendula fajtáimat, böngéssze végig a kínálatot!

Fehér levendulák Fehér levendulák
Hófehér levendula rendelhető kertészetemből!
Különleges levendulák Különleges levendulák
Különleges levendulafajták kaphatók kertészetemben!
Liláskék levendulák Liláskék levendulák
Klasszikus liláskék levendula kapható!
Rózsaszín levendulák Rózsaszín levendulák
Rózsaszín levendula kapható kertészetemben!
Rendezés: