Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kékszakáll-félék

      

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből kékszakállt! Cserjefélék gazdag választékával állok vásárlóim rendelkezésére, a megrendelt növényeket pedig országosan házhoz szállítom!

A virágos cserjéket kereső kertbarátok általában azzal szembesülnek, hogy a legtöbb ilyen növény tavasszal bontja virágait, mikor a szépen gondozott kertekben egyébként is mutatós színkavalkád van. Kifejezetten kevés az olyan virágos cserje, mely ősszel, a szürkébb hetekben díszlik teljes pompájában, de a kékszakáll éppen ilyen! Ez az alacsony termetű díszcserje akkor virít a legszebben, mikor a nyár elmúltával a kertből lassan kikopnak a színek. Nem csak ezért ajánlható azonban a kékszakáll, hiszen számos más kedvező tulajdonsága is akad!

Kékszakáll cserje vásárlása a Megyeri kertészetben!

A kékszakáll könnyen tartható, jó értelemben igénytelen virágos cserje, mely jellemzően legfeljebb egy méter magasra nő meg, így alacsony térhatárolóként, parlagi talajtakaróként, vagy utcafronti díszcserjeként is remek választás, de sziklakerti növényként is bátran bevethető! A kékszakáll környezeti igényei alacsonyak, télállósága mérsékelt, ugyanakkor az erős mínuszokban csupán a föld feletti részei károsodhatnak, a gyökérzet átvészeli a telet, és a növény újra kihajt és virágzik tavasszal!

Rendezés: