Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fehér-borszőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből fehérbor szőlő fajtákat! Minőségi szőlőtőke oltványokkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A házi bor készítése nálunk nemzeti tradíció, melyet Ön is kipróbálhat, akár saját kertjében, akár hétvégi telkén, vagy külön erre a célra fenntartott szőlőskertjében. A borszőlő fajták közül sokak kedvencei a fehér szőlő fajták, melyekből lágy, fűszeres, könnyű borok készíthetőek! Ne feledje, a bor nem csupán egy ital, mértékkel fogyasztva jelentős egészségvédő hatással rendelkezik, így a bortermesztés nem csupán produktív elfoglaltság, de egyben hathatós lépés is az egészséges életmód felé!

borszőlő fajták a Megyeri kertészetben

Kertészetemben szezononként változó fehér borszőlő kínálatot talál, és bármely fajtát is választja, abban mindig biztos lehet, hogy életerős, bőségesen termő, minőségi oltványt kap! A borszőlő gondozás bár nem kifejezetten kezdő kertbarátoknak ajánlott, de fortélyai gyorsan tanulhatóak, ráadásul nagyszámú és könnyen hozzáférhető szakirodalom áll az érdeklődők rendelkezésére!

Fontos! A nálam megrendelt szőlőtőkéket minden esetben kertészetem saját teheratójával szállítom ki, így Ön friss, egészséges, ültetésre kész szőlőtőkéket kap!

Rendezés: