Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Frézia kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető frézia virághagymákat! Kedvező árakkal, gazdag fajtaválasztékkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Tavasszal ültethető virághagymáim remek megoldást jelentenek azon virágbarát hobbikertészeknek, akik a hagymás virágok csodaszép látványát nem csak tavasszal szeretnék élvezni. Az őszi hagymásokkal ellentétben ezek a virághagymák tavasszal ültethetőek ki, és virágzásuk fajtól függően nyártól egészen az ősz derekáig esedékes. Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában a tavasszal ültethető hagymás virágok közül a fréziát ajánlom az Ön figyelmébe!

Frézia virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben

A frézia alacsony termetű, tölcséres virágokkal rendelkező hagymás dísznövény, melynek egyetlen hagymájából 2-4 szár hajt ki, ezek csúcsain találhatóak az egyedi, látványos virágok. A frézia ültetési ideje április-május, a hagymák pedig egészen az őszi hidegek beálltáig a földben maradhatnak (ugyanis fagyérzékenyek). A frézia gondozása gyermekjáték, a napos-félárnyékos fekvést kedveli, valamint mérsékelt öntözést kíván. A frézia kertészetemben számos különböző színváltozatban elérhető, így akár más virágok mellé is ültethet szín alapján fréziát, de csupán fréziából is kialakíthat változatos színösszeállítású ágyást!

Rendezés: