Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Nemes virágágyi teahibrid rózsa ajánlatunk

A teahibrid rózsákat (melyeket egyszerűen nemes rózsáknak is nevezünk) könnyű felismerni, ezek alkotják ugyanis a királykategóriát a rózsák között! A teahibridek megjelenése elegáns és különleges, hosszú, daliás szárakon hozzák jellemzően egyesével virágjaikat.
 

A teahibrid rózsák ültetésével angolparki, kastélyparki hangulat csempészhető a kertbe, érvényesülésükhöz jellemzően nagyobb, nyílt tér szükséges. A teahibrid rózsák illata nem minden esetben intenzív, egyes változatok gyengédebb, míg más fajták átható rózsaillattal töltik meg a kertet.

Teahibrid rózsák széles választéka a Megyeri kertészetben!

A nemes virágágyi teahibrid rózsák ültetését csoportosan ajánlom, a magas szárú, olykor szerényebb lombozatú nemes rózsák általában akkor fedik fel igazi szépségüket, ha hármas vagy ötös csoportokban telepíti a központi vagy előkerti rózsa ágyásokba.

A nemes rózsák általánosságban fogékonyabbak a betegségekre, gondozásuk azonban így sem túlzott kihívás, mindössze egy csipetnyivel több törődést és figyelmet kívánnak, mint ellenállóbb társaik.

Rendezés: