Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Vágott fenyőfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Nincs karácsony tökéletes karácsonyfa nélkül! Vágott fenyők széles és változatos kínálatát találja meg webshopomban, kiválasztott fáját pedig kiszállítom az Ön otthonába!

A karácsonyi hangulat első számú meghatározója az ünnepi fenyő. A legtöbben természetesen a vágott fenyőt választják, hiszen ezek a fák könnyen kezelhetőek, egyszerűen szállíthatóak és tárolhatóak, méretben és alakban pedig pont olyanok, mint amilyennek Ön az ideális karácsonyfát elképzeli!

Online kertészetemben vágott fenyők nagy kínálatából választhat, igényeinek megfelelően. Az egyszerű, de klasszikus formák kedvelőinek a lucfenyőt ajánlom, ha pedig fontos a tartósság és a szépség egyszerre, akkor az ezüstfenyő az Ön fája! A különlegességek kedvelőinek a kolorádói jegenyefenyőt, vagy a sok éve divatos nordmann fenyőt javaslom. Amennyiben nincs megfelelő karácsonyfa talp otthon, azt is rendelhet, kérésre pedig kiválasztott fája törzsét méretre faragjuk!

karácsonyfa házhozszállítás Megyeri kertészet

Kímélje meg magát a hosszadalmas és időigényes karácsonyfa válogatástól, rendeljen kertészetemből szép formájú, dekoratív, friss állapotú fenyőt!

vágott karácsonyfa házhozszállítás Megyeri kertészet

Rendezés: