Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vágott fenyőfa kínálatunk

A karácsonyfa sok ember számára egyenlő a vágott fenyővel, máig ez a legnépszerűbb kiszerelés, és a választék is ezeknél a legszélesebb.

Kertészetemben a kereskedelmi forgalomban lévő összes fenyőfajtát megtalálja, többféle méretben, melyek körültekintően válogatott, mutatós, szép példányok. A klasszikus formák, a régi idők hangulatát kedvelőknek a lucfenyőt, azoknak, akiknek egyszerre fontos a tartósság és a szépség az ezüstfenyőt vagy a népszerű, csodás megjelenésű nordmann fenyőt ajánlom!

A vágott fenyők előnyei, hogy könnyebben kezelhetőek, mozgathatóak, szállításuk, tárolásuk is egyszerűbb, nem igényelnek különleges bánásmódot. Díszekkel, égősorokkal tetszés szerint terhelhetők, a tartósabb változatok (mint az ezüstfenyő vagy a nordmann fenyő) hosszú hetekig a lakásban maradhatnak, hiszen akár január végéig is megőrzik szépségüket. Áruk jellemzően kedvezőbb, mint a konténereseké, méretbeli választékuk lényegesen szélesebb, akár több méteres példány is lehet.

Az élő, dézsás fák kezelése jóval bonyolultabb, csupán 7-10 napig tarthatóak beltérben, nem aggathatóak rájuk nehéz díszek, vagy melegedő, elektromos égősorok, az ünnepek után mielőbb ki kell ültetni őket a kertbe. Méretük is limitált, a földlabda nagysága (és jelentős súlya) miatt az élő fenyők legfeljebb 160-170 centiméteresek lehetnek.

Vágott fenyőfák széles választéka!

Tudni kell, hogy a vágott fenyők mezőgazdasági termesztésből származnak, így vásárlásukkal Ön nem károsítja, csökkenti az erdőket, a természetes élőhelyeket! Az ünnepek után a vágott fenyők még egy utolsó szolgálatot tesznek, a begyűjtött és elszáradt fák vagy komposztálóba vagy hőerőműbe kerülnek, így nem haszontalan szemetet alkotnak majd.

A megrendelt fenyőt az ország egész területén, kertészetem teherautójával, gondosan behálózva az otthonáig szállítjuk ki Önnek!