Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fagyal kínálatom

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

A fagyal az egyik legalkalmasabb cserjeféle, ha jól takaró és egyben kimondottan esztétikus sövényről van szó! Amennyiben Ön is sövénynek való növényt keres, mindenképp vegye számításba a fagyalt:

- mert a talajra nem érzékeny, de a humuszos, gazdag közegben fejlődése rendkívül gyors

- mert kiváló városálló növény, jól tolerálja a szennyezett levegőt, a városi klímát

- mert akár 2-4 méter magasra is megnő, így akár térelválasztóként, akár takaró növényként is remek

- mert télizöld növény, vagyis leveleit egészen tavaszig megtartja, így télen is dekorál, tavasszal azonban megújul

- mert gondozása nem igényel szaktudást, akár kezdő kertészkedők is könnyen elboldogulnak vele

Fagyal vásárlás a Megyeri kertészetben

A fagyalt bátran ajánlom Önnek, amennyiben egy univerzális sövény növényt keres, üde zöld színével minden évszakban látványos eleme lesz kertjének, kiváló takaró hatásával pedig megteremtheti a kert intimitását, vagy éppen az épületet, zavaró falakat is eltakarhatja vele. A fagyal környezeti igényei alacsonyak, vízigénye közepes, napos és félárnyékos területeken is szépen növekedik.

Kertészetemben a fagyal több, izgalmas változatát is megtalálja, így többek közt választhatja az exkluzív megjelenésű törzsre oltott, megjelenésében kis fa alakú változatot, de hasonlóan érdekes az aranytarka levelű fagyal is.

Tipp: a fagyal alapfaja rendkívül kedvező áron rendelhető kertészetemből, így egy hosszabb sövény szakasz kialakítása sem jelent majd nagy kiadást!

Rendezés: