Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Eper palánta ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges iső: 1 perc 20 másodperc

Egész évben ültethető gazdag terméshozamú eperpalántáim közül válogathat kertészetem kínálatában! Ültessen kertjébe epret, hogy tavasszal már saját terméséből szüretelhessen!

Eper vagy szamóca? Régi vita ez, és igazából mindenkinek igaza van, hiszen botanikailag szamóca a helyes elnevezés, a köznyelvben viszont az eper honosodott meg. A nyelvtani kérdésnél sokkal fontosabb azonban, hogy az eper egy roppant ízletes, és nem mellesleg egészséges gyümölcs, melyet Ön is megtermeszthet magának akár a kertjében, akár a balkonján, teraszán, dézsában vagy ládában nevelve.

Eper palánta rendelés a Megyeri kertészetből

Az eper bármely kertben nevelhető, környezeti igényei nem magasak, kezdő kertbarátok is bátran megpróbálkozhatnak vele. Az eper szakszerű ültetéséről EBBEN a cikkemben írtam bővebben. Kertészetemben megtalálhatja a konténeres és szabadgyökerű kiszerelésű változatokat is, a konténeres eper előnye, hogy szinte az egész évben ültethető, a szabadgyökerű változatokat pedig akkor ajánlom, ha a költséghatékonyabb megoldást keresi. Webshopom eperpalánta választékában nem csupán a kiszerelés alapján válogathat, hanem megtalálja a késői, korai, és középkorai változatok legjavát is!

Tudta? Az eper magas C-vitamin tartalommal rendelkezik (15 dkg friss eper elfogyasztása már fedezi napi C-vitamin-szükségletet), valamint többféle vitamin is megtalálható benne: A-, E-, K- és B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin).

Korai eper fajták Korai eper fajták
Korai eper fajták kaphatók kertészetemben!
Középkorai eper fajták Középkorai eper fajták
Középkorai eper fajták rendelhetők!
Késői eper fajták Késői eper fajták
Késői eper fajták rendelhetők kertészetemből!
Rendezés: