Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Eper palánta ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Egész évben ültethető gazdag terméshozamú eperpalántáim közül válogathat kertészetem kínálatában! Ültessen kertjébe epret, mely egy roppant ízletes és nem mellesleg egészséges gyümölcs.

Ön is megtermeszthet magának akár a kertjében, akár a balkonján, teraszán, dézsában vagy ládában nevelve, hogy hamarosan már saját terméséből szüretelhessen!

Eper palánta rendelés a Megyeri kertészetből

Az eper környezeti igényei nem magasak, kezdő kertbarátok is bátran megpróbálkozhatnak vele.

Az eper szakszerű ültetéséről EBBEN a cikkemben írtam bővebben. Kertészetemben megtalálhatja a konténeres és szabadgyökerű kiszerelésű változatokat is, előbbi előnye, hogy szinte az egész évben ültethető, az utóbbi változatokat pedig akkor ajánlom, ha a költséghatékonyabb megoldást keresi. Webshopom eperpalánta választékában nem csupán a kiszerelés alapján válogathat, hanem megtalálja a késői, korai, és középkorai változatok legjavát is!

Tudta? Az eper magas C-vitamin tartalommal rendelkezik (15 dkg friss eper elfogyasztása már fedezi napi C-vitamin-szükségletet), valamint többféle vitamin is megtalálható benne: A-, E-, K- és B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin).

Korai eper fajták Korai eper fajták
Korai eper fajták kaphatók kertészetemben!
Középkorai eper fajták Középkorai eper fajták
Középkorai eper fajták rendelhetők!
Késői eper fajták Késői eper fajták
Késői eper fajták rendelhetők kertészetemből!
Rendezés: