Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Eper palánta ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Egész évben ültethető gazdag terméshozamú eperpalántáim közül válogathat kertészetem kínálatában! Ültessen kertjébe epret, mely egy roppant ízletes és nem mellesleg egészséges gyümölcs.

Ön is megtermeszthet magának akár a kertjében, akár a balkonján, teraszán, dézsában vagy ládában nevelve, hogy hamarosan már saját terméséből szüretelhessen!

Eper palánta rendelés a Megyeri kertészetből

Az eper környezeti igényei nem magasak, kezdő kertbarátok is bátran megpróbálkozhatnak vele.

Az eper szakszerű ültetéséről EBBEN a cikkemben írtam bővebben. Kertészetemben megtalálhatja a konténeres és szabadgyökerű kiszerelésű változatokat is, előbbi előnye, hogy szinte az egész évben ültethető, az utóbbi változatokat pedig akkor ajánlom, ha a költséghatékonyabb megoldást keresi. Webshopom eperpalánta választékában nem csupán a kiszerelés alapján válogathat, hanem megtalálja a késői, korai, és középkorai változatok legjavát is!

Tudta? Az eper magas C-vitamin tartalommal rendelkezik (15 dkg friss eper elfogyasztása már fedezi napi C-vitamin-szükségletet), valamint többféle vitamin is megtalálható benne: A-, E-, K- és B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin).

Rendezés: