Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Utcafrontra való fák

Kertészetem ezen menüpontjában azokat a fafajokat válogattam össze az Ön számára, melyek kifejezetten alkalmasak és ajánlottak az utcai ültetésre. A közterületi, ház, társasház előtti facsemete ültetésnek több buktatója van, melyeket érdemes elkerülni, ugyanis később bosszúság, sőt anyagi kár is származhat a helytelen választásból.

Az ideális utcafronti fa kompakt, közepes méretű, nem árnyékolja erősen az alsó szintek ablakait, nem nő bele zavaró módon a légvezetékekbe, és könnyen el lehet férni alatta gyalog vagy gépjárművel. A jól megválasztott utcai fa nem csak az Ön kényelmét szolgálja, de kizárja a szomszédokkal való konfliktust is!

 

utcafrontra való fák

 

Amennyiben lejjebb görget, olyan facsemetéket fog találni, melyek ezeknek a kritériumoknak megfelelnek, ráadásul formájuk tetszetős (a gömb változatok nyírás, metszés nélkül is szabályos gömb lombkoronát növesztenek), és tolerálják a városi körülményeket. 

Válogasson kedvére kertészetem utcafrontra való fái közül, és ne feledje, hogy a megrendelt facsemetéket az ország egész területén kiszállítom Önnek, így Önre csak az ültetés feladata hárul!

Rendezés: