Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Liláskék levendula kínálatunk

A levendula az egyik legkedveltebb kerti növény, aminek oka a levendula szépsége, praktikus felhasználhatósága, bódító illata, és nem utolsó sorban könnyű nevelhetősége. Ha Ön is szeretne egy olyan virágos dísznövényt kertjébe, mely nem csak külalakjával, de hasznosságával is szolgálja Önt, válassza bátran a levendulát! 
 

A levendula gondozása nem jelent nagy kihívást, környezeti igényei alacsonyak, nem pusztul ki pár elmaradt öntözés után, és nem ad gazdájának bonyolult metszési, növényvédelmi feladatokat!

 

Levendula vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetemben a levendula egyedülállóan sok színváltozatát találja meg, most a liláskék árnyalatú változatot ajánlom a figyelmébe, melyek kiváló alanyai lehetnek különböző színösszeállításoknak, például rózsaszín, vagy éppen fehér levendulával egy ágyásba telepítve!

Ezek a levendulák csak színükben extravagánsak, ugyanakkor ápolási feladataik teljesen megegyeznek az alapváltozatéval, így nem kényesebbek vagy érzékenyebbek, mint a többi levendula!

Rendezés: