Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Liláskék levendula kínálatunk

A levendula az egyik legkedveltebb kerti növény, aminek több egyszerű oka is van, többek közt a szépsége, praktikus felhasználhatósága, bódító illata, és nem utolsó sorban könnyű nevelhetősége. Ha Ön is szeretne egy olyan virágos dísznövényt kertjébe, mely nem csak külalakjával, de hasznosságával is szolgálja Önt, válassza bátran a levendulát! 

A levendula gondozása nem jelent nagy kihívást, környezeti igényei alacsonyak, nem pusztul ki pár elmaradt öntözés után, és nem ad gazdájának bonyolult metszési, növényvédelmi feladatokat!

Liláskék levendula kapható a Megyeri kertészetben!

Kertészetemben a levendula egyedülállóan sok színváltozatát találja meg, ezúttal a liláskék árnyalatú változatot ajánlom az Ön figyelmébe, melyek kiváló alanyai lehetnek különböző színösszeállításoknak, például rózsaszín, vagy éppen fehér levendulával egy ágyásba telepítve!

Ezek a levendulák csak színükben extravagánsak, ugyanakkor ápolási feladataik teljesen megegyeznek az alapváltozatéval, így nem kényesebbek vagy érzékenyebbek, mint a többi levendula!

Rendezés: