Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Milyen gyümölcsfát ültessek?

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Ebben a kategóriában kertészetem legkedveltebb és legkönnyebben tartható gyümölcsfáit gyűjtöttem össze, kimondottan azoknak, akik most ismerkednek a gyümölcstermesztés izgalmas világával!

Egy szépen gondozott kert sosem lehet teljes gyümölcstermők nélkül, hiszen nem csak a szemünket, ízlelőbimbóinkat is szeretnénk kényeztetni kerti kedvenceinkkel! A gyümölcsfák a közhiedelem szerint sok ápolást, gondoskodást igénylő növények, ami csak annyiban igaz, hogy az átlagos dísznövényeknél valóban több törődést követelnek meg. Ugyanakkor a bő termés, a szépen cseperedő növény, és az ízletes nassolnivaló mindenkit kárpótol! Lejjebb görgetve azokat a gyümölcsöket találja meg, melyek egyszerre díszesek, érdekes megjelenésűek, gondozásuk pedig nem jelent túlzott kihívást!

Gyümölcsfa csemeték a Megyeri kertészetben

Ön választhatja a hagyományos Besztercei szilvát,  a meghökkentő sárga cseresznyét, a zamatos Magyar kajszibarackot, vagy a csodás megjelenésű Milotai diót, mindenképpen életerős, egészséges, bőségesen termő fává növekedő csemetét fog kapni kertészetemből! A teljes gyümölcsfa kínálatért görgessen lejjebb!

Ne feledje, a gyümölcsfa ültetés fő szezonja az ősz, így időben gondoskodjon az Önnek tetsző gyümölcsfa csemete megrendeléséről!

Rendezés: