Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Milyen gyümölcsfát ültessek?

Kertészeti webáruházam ezen kategóriájában faiskolám legkedveltebb és legkönnyebben tartható gyümölcsfáit gyűjtöttem össze, kimondottan azoknak, akik most ismerkednek a gyümölcstermesztés izgalmas világával!

A gyümölcsfák a közhiedelem szerint sok ápolást, gondoskodást igénylő növények, ami csak annyiban igaz, hogy az átlagos dísznövényeknél valóban több törődést követelnek meg. Ugyanakkor a bő termés, a szépen cseperedő növény, és az ízletes nassolnivaló mindenkit kárpótol! 

 

Gyümölcsfa csemeték rendelhetők kertészetemből!

 

A gyümölcsfák nem csupán mutatósak és hasznosak, de produktív, sikerekben gazdag hobbit, elfoglaltságot is biztosítanak, így érdemes legalább egy-két gyümölccsel próbát tenni, még akkor is, ha Ön eddig nem nevelt gyümölcstermőt!

Ön választhatja többek között a hagyományos Besztercei szilvát, a meghökkentő sárga cseresznyét, a zamatos magyar kajszibarackot, vagy a csodás megjelenésű Milotai diót, mindenképpen életerős, egészséges, bőségesen termő fává növekedő csemetét fog kapni kertészetemből! A teljes gyümölcsfa kínálatért görgessen lejjebb!

Rendezés: