Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Smaragd tuja helyett

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből tuja helyett ültethető dísznövényeket! Kerti cserjék és örökzöldek széles választékával várom kedves vásárlóimat!

Van élet a tuján túl is! Hogy miért mondom ezt? Mert a tuja – bár szép és ízléses dísznövény – olyan szinten vált egyeduralkodóvá a kerti örökzöldek között, hogy lassan már el sem tudunk képzelni mást helyette, pedig a paletta széles, és bizony akadnak szebb, izgalmasabb, egyedibb tujapótló örökzöldek is a kínálatban! Én azt gondolom, hogy Önnek sem szabad leragadnia az első lehetőségnél, vagyis a tujánál, hanem bátran kell válogatnia a csinosabb, vonzóbb kerti örökzöldek közül. Kertészeti áruházam ezen menüpontjában kifejezetten azokat a dísznövényeket válogattam össze, melyeket a jó öreg tuja helyett választhat, hogy kertje egyedibb, érdekesebb lehessen!

Tuja helyett ültethető növények a Megyeri kertészetből

A választék gazdag, de kiemelten ajánlom Önnek a piramis alakú borókát, a virginiai borókát, vagy a változatos megjelenésű tiszafát! Amennyiben kertrendezés, kertfelújítás előtt áll, vagy csak éppen díszes kerti térhatároló örökzöldeket keres, válogasson a lenti növények közül, varázsolja birtokát látványosabbá, élénkebbé, színesebbé! Ne feledje, a megrendelt cserjéket, örökzöldeket az ország egész területén kiszállítom Önnek!

Rendezés: