Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges borbolya ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Kertészetem kínálatában többféle különleges borbolyát talál! A megrendelt cserjéket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A borbolyák általánosságban izgalmas növények, hiszen felhasználhatósági körül széles, megjelenésük egyedi, virágzáskor pedig átható, finom illattal kápráztatják el a kert vendégeit! A borbolyák közül is vannak azonban olyanok, melyek még inkább kitűnnek a tömegből, mert megjelenésük, színük különleges. Ebben a menüpontban kertészetem ezen extravagáns borbolya növényeit találja meg! különleges borbolya fajták a Megyeri kertészetben

A borbolya fajták mindenképpen a kert feltűnő növényei lesznek, szép lombszínükkel azonnal vonzzák a tekintetet, azonban ennél messzebbre is lehet menni! A törpe gömb japánborbolya például szabályos alakjával, ultrakompakt méretével hódít, az oszlopos vérborbolya remekül bevethető szűk kertrészeken, a "golden ring" változat pedig káprázatos aranyszínű levélszegéllyel tűnik ki a sorból! Lejjebb görgetve megtalálja kertészetem teljes különleges borbolya választékát, válogasson kedvére, és adja le rendelését még ma!

Rendezés: