Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Illatos rózsa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből illatos rózsafajtákat! A kiválasztatott rózsákat szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába! 

A rózsákkal kapcsolatban talán legelsőként az igéző, egyedi rózsaillat jut eszünkbe, azonban tudni kell, hogy nem minden rózsatípus rendelkezik markáns, erős illattal. Kertészetem kínálatában külön csoportba szedve találja meg azokat a rózsatípusokat, melyeket csodás küllemük mellett bódító aromájuk miatt is ültethet! 

Az illattal a rózsa intimitást teremt, hiszen az aroma megízleléséhez közelebb lépünk, szorosabb kontaktust létesítünk a növénnyel, alkalmunk adódik jobban megfigyelni, elmerülni a szépségében, az illathatás pedig nagyban fokozza ezt a kialakuló közeli viszonyt. Csoportos ültetés esetén a megtöbbszöröződő illatmennyiség az egész kertet eláraszthatja! Az illatos rózsákat ültethetjük az előkertbe, vagy a kertkapu közelébe, hogy a betérőket rögtön kellemes benyomások fogadják, de az illatos rózsák a kert központi részén is remekül fognak mutatni! 

Az illatos rózsák természetesen egyéb tekintetben is sokoldalúak, gazdag szín-, és méretváltozatban érhetőek el kertészetemben, így Ön akár kisebb, vagy nagyobb kertel rendelkezik, biztosan megtalálja a személyiségéhez, kertstílusához legmegfelelőbb illatos rózsát! 

Az illatos rózsák teljes kínálatáért görgessen lejjebb!