Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mit ültessek a temetőbe?

Kertészetem ezen menüpontjában a temetőbe való, sírra ültethető növényeimet találja. Az itt felsorolt cserjék és virágos növények kitűnően alkalmasak arra, hogy szerettei, ismerősei síremlékét díszítsék.

A temetői növényekkel szemben általános elvárás, hogy díszítőértékük magas legyen, emellett gondozási igényük ne legyen túlzott, hiszen kevesen tudnak heti rendszerességgel kilátogatni a sírkertbe. Kertészetem temetői növényei az összes elvárásnak megfelelnek, így bátran válogathat közülük!

 

temetőbe való növények Megyeri kertészet

 

Amennyiben Ön a megszokottól eltérő, de mégis méltóságteljes és esztétikus látképet szeretne kialakítani a sírhantokon, szintén jó helyen jár, kertészetem választékában olyan temetői növényeket is megtalál, melyeket máshol erre a célra nem kínálnak, pedig tökéletesen alkalmasak.

Természetesen ha Ön ebben a tekintetben nem kíván változtatni a megszokott, jól ismert látképeken, akkor a hagyományos temetői növényeket is megtalálja a kínálatban, amennyiben lejjebb görget, máris átböngészheti a teljes választékot.

Rendezés: