Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Gránátalma kínálatunk

 

A gránátalmát legtöbben csak a boltok polcairól ismerik egzotikus gyümölcsként, pedig ezt az érdekes gyümölcstermőt akár a kertben vagy a balkonon (dézsában) is lehet tartani! A gránátalma kerti növényként nem csupán ízletes gyümölcse miatt izgalmas, hanem egzotikus megjelenése, különleges szépsége, és főleg káprázatos virágai okán!

Kertészetem kínálatában a gránátalma egyszerűbb változatai mellett megtalálhatja a telt virágú típust és a dísz változatokat is!

A gránátalma bár egzotikus kerti lakó, mégis hálás dísz-, és haszonnövény, gondozási igénye kifejezetten alacsony! Kedveli a napos, meleg fekvést, az átlagos kerti talaj megfelelő a számára. Vízigénye közepes, télállósága megfelelő hazánk éghajlatának. A gránátalma magassága az öt métert is elérheti, de metszéssel növekedése kordában tartható, így helyigénye nem nagy.  

A gránátalmát egyaránt ajánlom dísznövényként és gyümölcstermőként, de akár nyírott sövényként is nevelhető. A kert központi, jól látható helyére telepítve pedig káprázatos szoliternövény válik belőle!

Rendezés: