Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törpe őszibarack kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből törpe őszibarack gyümölcsfát! A megrendelt facsemetéket országosan kiszállítom Önnek, méghozzá szakszerűen kezelve, kertészetem saját teherautójával!

A törpe gyümölcsfák hatalmas előnye, hogy méretüknél fogva kis túlzással bármilyen apró kertben elférnek, sőt, nevelésükhöz még kert sem szükséges feltétlen, hiszen dézsában is tarthatók, így balkonokon, teraszokon is díszeleghetnek! A törpe őszibarack gyümölcsfák amellett, hogy dísznövényi szépségűek, valódi gyümölcsfák, hiszen termésük nem csak hogy ehető, de ugyanolyan ízletes és zamatos, mint a jól ismert nagyméretű barackfák termése! A törpe őszibarackot akkor ajánlom Önnek, ha helyhiány vagy egyéb ok miatt nem tud nagyméretű gyümölcsfát nevelni, de mindenképp szeretne saját nevelésű gyümölcsöt betakarítani!

Törpe őszibarack facsemeték a Megyeri kertészetben!

Törpe őszibarack fáimat egy-másfél méter magas állapotban szállítom ki Önnek, így már azonnal jelentős díszítőértékkel rendelkeznek, Ön pedig elültetheti őket kertjébe, előkertjébe, vagy telepítheti megfelelő méretű dézsába, hogy aztán világos, napos erkélyek különleges dísze legyen! A törpe őszibarack nem kíván több ápolási és növényvédelmi feladatot, mint a nagy kerti barackfák, kompakt méretéből fakadóan azonban kezelése, gondozása sokkal egyszerűbb! Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészeti webáruházam törpe őszibarack kínálatát!

Rendezés: