Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Törpe őszibarack kínálatunk

A törpe gyümölcsfák hatalmas előnye, hogy méretüknél fogva kis túlzással bármilyen apró kertben elférnek, sőt, nevelésükhöz még kert sem szükséges feltétlen, hiszen dézsában is tarthatók, így balkonokon, teraszokon is díszeleghetnek!

A törpe őszibarack gyümölcsfák amellett, hogy dísznövényi szépségűek, valódi gyümölcsfák, hiszen termésük nem csak hogy ehető, de ugyanolyan ízletes és zamatos, mint a jól ismert nagyméretű barackfák termése! 

 

Törpe őszibarack facsemeték a Megyeri kertészetben!

 

Törpe őszibarack fáimat egy-másfél méter magas állapotban szállítom ki Önnek, így már azonnal jelentős díszítőértékkel rendelkeznek, Ön pedig telepítheti őket kertjébe, előkertjébe, vagy telepítheti megfelelő méretű dézsába, hogy aztán világos, napos erkélyek különleges dísze legyen!

Ezek a gyümölcstermők nem kívánnak több ápolási és növényvédelmi feladatot, mint a nagyméretű kerti barackfák, kompakt méretükből fakadóan azonban kezelésük, gondozásük sokkal egyszerűbb! Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészeti webáruházam törpe barack kínálatát!

Rendezés: