Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből különleges, ritkaságszámba menő cserjéket! A megrendelt növényeket kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önhöz!

A cserjék felhasználhatósága a kertben roppant széleskörű, ezek a növények szoliterként, térhatárolóként, sövényként, de akár törzsesre nevelt kisméretű faként is díszíthetik az Ön otthonát. A cserjék megjelenése és mérete változatos, az egészen aprótermetű talajtakaróktól kezdve a kis túlzással óriás példányokig terjed a skála, így a cserjék dinamikusan idomulhatnak az Ön birtokához! Kertészetemben a jól megszokott, általánosan alkalmazott fajok mellett ebben a külön menüpontban gyűjtöttem össze a különleges, kevesebbszer ültetett, éppen ezért exkluzívabb, izgalmasabb cserjefajokat!

különleges cserjék a Megyeri kertészetben!

A magas díszítőértékkel rendelkező virágos cserjék rajongóinak ajánlom a gyöngyvirágcserjét, a csengőbojtot, vagy éppen a görögtekercset, a terméssel díszítő cserjék közül pedig igazán különleges többek közt a hóbogyó, vagy a japán naspolya. A teljes kínálat természetesen sokkal bővebb, lejjebb görgetve az összes különleges cserjét megtekintheti, és akár azonnal meg is rendelheti!

Ne feledje, a tőlem vásárolt cserjéket szakszerűen kezelve, ültetésre kész állapotban, kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önhöz!

Rendezés: