Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Körte kínálatunk

A körtefa kissé mellőzött gyümölcs a hazai kertekben, aminek oka lehet, hogy például az almánál több törődést igényel, azonban a körtefa dekoratív, kedves alakjával, és az ízletes, sőt gyógyhatásokkal rendelkező termésével nagyon is meghálálja a fáradozást!
 
A körte a mérsékelten meleg éghajlaton érzi jól magát, csapadékos klímát vagy öntözést igényel. Gondoskodni kell a rendszeres tápanyagellátásról, valamint a permetezésről és növényvédelmi feladatok elvégzéséről is!
 
 
Az egészséges, jól tartott fa különösen ízletes gyümölcsöket terem, melyek a nyers fogyasztás mellett változatosan felhasználhatók a konyhában is. A kései fajták akár egész télen át tárolhatók, a körte vitamin- és tápanyagtartalma az almáéhoz hasonlóan magas! 
 
Kertészetem körtefa csemetéit különböző kiszerelésekben rendelheti meg, a szabadgyökerű fákat ősztől a tavasz elejéig ültetheti el, a konténeres körtefák viszont a fagyos hetek kivételével egész évben telepíthetőek! A koros csemeték rendelésével pedig Ön egy 4-6 éves, 1,5-2 méter magas, már termőre fordult fát kaphat!
Rendezés: