Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mirtuszdió kínálatunk

Gyakori kívánság a vásárlók részéről, hogy a megszokott, jól ismert gyümölcsök mellett valamilyen érdekes, egzotikus, mégis könnyen nevelhető gyümölcsfát is javasoljak. Ha Ön is ilyen ínyencségre vágyik, akkor épp jó helyen jár, a mirtuszdió ugyanis igencsak ritka vendég a hazai kertekben, annak ellenére, hogy problémamentesen tartható, még kezdő kertbarátoknak is ajánlható!

Ez a növény egy közel két méter magasra cseperedő örökzöld bokor, mely díszítőértékét egész évben megtartja, látványos virágai egész nyáron dekorálnak, ráadásul nem csak a termés, de a virágok is ehetőek! Nem télálló, az enyhébb teleket ugyan átvészeli, de ajánlott dézsában tartani, és telente a fedett helyen teleltetni.

 

Mirtuszdió fajták a Megyeri kertészetben

 

A napos területeket kedveli, jó hír, hogy kártevők és növénybetegségek nem támadják, metszése pedig csupán az elhalt, elszáradt hajtások eltávolításából áll. Kertészetem kínálatában a mirtuszdió több változatát találja meg, lejjebb görgetve a teljes kínálatot átböngészheti!

Ezt az igazán különleges, több szempontból is nagyon izgalmas gyümölcstermőt minden kísérletező kedvű, a különlegességekre fogékony kertbarátnak szívből ajánlom!

Rendezés: