Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Császárkorona kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből elegáns császárkoronát! A kiválasztott hagymás virágokat a kívánt mennyiségben rövid határidővel kiszállítom Önnek!

Kevés olyan virág van, melynek neve ennyire szemléletesen tükrözi a külalakját, a császárkorona ugyanis uralkodói méltósággal, és királyi főre illő koronához hasonló virággal rendelkezik. A Fritillaria imperialis az egyik legősibb termesztett dísznövény, őshazája Irán és a Nyugat-Himalája. Magyarországra török közvetítéssel érkezett, és divatját az osztrák főúri kertekben való elterjedése alapozta meg, de a kolostorkertek különösen kedvelt dísznövénye is volt hosszú ideig. A császárkorona ületésével Ön is elegáns, főúri kertekre hasonlító látványvilágot teremthet meg otthonában!

császárkorona vásárlás a Megyeri kertészetben

A császárkorona szoliterként is felettébb mutatós, a kertnek emelkedett hangulatot kölcsönöz, de társítható alacsonyabb tavaszi színes virágokkal is (például árvácskával, egyéb tavaszi hagymásokkal), ha pedig az egész növényegyüttes köré kőből kirakott keretet készít, és az ágyást mulcsolja, máris egy apró kastélykert részletet alkotott! Kertészetemben a császárkorona több, izgalmas változatát megtalálja, a teljes kínálatért görgessen lejjebb!

Ne feledje! A tavaszi hagymások ültetési ideje az ősz, a telepítés elmulasztása később nem pótolható! Rendelje meg kedvenc tavasz hagymásait már a nyár végén!