Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fagytűrő császárfa ajánlataink

A  császárfa egy kivételesen kedvező tulajdonságokkal rendelkező díszfa, mely számos előnnyel és pozitívummal rendelkezik.  A császárfa ismert, sőt híres a gyors növekedési üteméről, az alacsony gondozási igényéről, valamint javára írható, hogy  a szélsőséges típusok kivételével minden talajban remekül növekszik.

Természetesen a császárfa mindenek előtt egy átlagon felül díszes kerti növény, melynek igazi különlegességét látványos virágzata, és szokatlanul nagy levelei adják. 

 

 

fagytűrő császárfa rendelése

 

A fagytűrő császárfa az ismert változatoktól abban különbözik, hogy probléma nélkül átvészeli az olykor igencsak zord magyar teleket, tehát az értékes és dekoratív fa kifagyásától, téli elhalásától ebben az esetben nem kell tartani! Kifejezetten ajánlom azoknak, akik egy nagyon gyors növekedési ütemű díszfát keresnek, ami már pár év alatt termetes, mutatós növénnyé cseperedik.

Mérete közepes, az átlagosan 15 méteres növény a kisebb kertekben is elfér, a nagyobb birtokokon pedig remek szoliter lehet, de utcai ültetése is jó ötlet!  Amennyiben Ön is egy, az átlagosnál színesebb, látványosabb díszfát keres a kertjébe, mely alacsony gondozási igényű és a télállósága is megfelelő, akkor válassza a fagytűrő császárfát!

  

Rendezés: