Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mogyoró kínálatunk

Bár a csonthéjas gyümölcsök egyik örök kedvence a mogyoró, azt kevesebben tudják, hogy ez a gyümölcstermő hazánkban is sikerrel termeszthető, sőt, a mogyoró kifejezetten kedveli mind a magyar klímát, mind a nálunk meglévő talajtípusokat!

A mogyoró szinte minden szempontból hálás kerti növény, kevés gondozást kíván, metszése nem bonyolult, terméshozama bőséges, külalakja pedig dús, tetszetős, bokros cserje, így üde színfolt lehet az Ön birtokán is!

 

Mogyoró csemete kapható kertészetemben!

 

Kertészetem kínálatában mogyoróváltozatok széles választékát találja, így választhatja az erőteljes növekedésű Bollwilleri csoda mogyorót, a tetszetős megjelenésű Cosford mogyorót, vagy éppen a dísznövényként is helytálló csavart mogyorót!

Érdekesség, hogy a mogyorófák élettartama jellemzően a húsz évet is meghaladhatja, ezért a mogyoró ültetése hosszútávú befektetés! Amennyiben egy ízletes terméssel kecsegtető, esztétikus, kis helyigényű gyümölcstermőt keres, válogasson kertészetem mogyoró kínálatából!

Rendezés: