Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Teltvirágú leander fajtáink

A leander, vagy más néven babérrózsa a honi kertek, balkonok egyik legnépszerűbb dísznövénye, hiszen domináns megjelenésével, sudár termetével, és csodás virágaival nem csupán hatásosan díszít, de sajátos, mediterrán, délies hangulatot is áraszt.
 
A leander töretlen divatjának legfőbb titka az, hogy egy átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező növényről van szó, melynek tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így akár a teljesen kezdő hobbikertészek is bátran próbálkozhatnak vele, az eredmény szinte biztos, hogy káprázatos lesz.
 

leander vásárlás Megyeri Szabolcs kertészete

 

Kertészetem teltvirágú leanderei dúsabbak, több szirommal rendelkeznek, így feltűnőbbek és látványosabbak! A teltvirágú leanderek színválasztéka igencsak gazdag, megtalálhatja a rózsaszín többféle árnyalatait, a világos és sötétebb sárga színeket, a narancs és bordó változatokat, de az elegáns hófehér leander is szerepel a kínálatban.

A teltvirágú leandereket elsősorban fiatalos, vidám, vagy bohém hangulatú kertekbe ajánlom, és persze nem létezhet mediterrán kertkialakítás sem leander nélkül! A teltvirágú leander ápolása egyszerű, gyakorlatlan kertbarátoknak sem jelent kihívást!

Rendezés: