Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Citromfű-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Ültessen értékes hatóanyaggal bíró citromfüvet kertjébe vagy balkonjára! Kertészetemből egészséges, ellenálló citromfű töveket rendelhet!

A citromfű a népi gyógyászatban évszázadok óta ismert és elismert gyógynövény, mely széleskörűen felhasználható különböző testi és lelki panaszok esetén. A citromfű leveléből és virágzatából készülő herbatea a megfigyelések szerint enyhíti a depressziós tüneteket, nyugtató hatású, kedvezően befolyásolja a májműködést, és álmatlanság ellen is hasznos, de természetesen a lista még bővebb! A citromfű mindemellett szemrevaló haszonnövény, sudár termetű, megjelenése a mentához hasonló, illata pedig bódítóan mézes, így a kertben nem csak szemünket, hanem orrunkat is kényeztetik a citromfű tövek!

A citromfű nevelése kifejezetten könnyű, mivel hazánkban honos, így nem támaszt nagy igényeket a talajjal, vagy éppen az öntözéssel kapcsolatban. A citromfű balkonokon, cserépben is sikerrel termeszthető, így a városi hobbikertészeknek sem kell lemondaniuk róla. Amennyiben Ön szívesen gondozna hasznos, az egészség megőrzésében is fontos szerepet játszó gyógynövényeket, kiskertjébe, vagy erkélyére feltétlen telepítsen pár tő citromfüvet is! 

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.