Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Hibiszkusz ajánlataink

A hibiszkusz, vagy más nevén mályvacserje roppant népszerű kerti és utcafronti dísznövény, hiszen feltűnő virágaival, vidám hangulatával remek atmoszférateremtő virágos díszcserje vagy kompakt méretű fa, akár a kerítésen belül, akár azon kívül!

A hibiszkusz nem kíván nagy területet, kisebb előkertekbe is telepíthető például, ráadásul funkcionálisan is kihelyezhető, de Ön alkothat belőle virágos sövényt, térelválasztót, vagy lehet belőle látványos védvonal a járda és az úttest között.

 

Hibiszkusz fajták kaphatók kertészetemben!

 

A hibiszkusz környezeti igényei visszafogottak, szerényebb talajokon is megél, télállósága kifejezetten jó, de a dús virágzáshoz napos fekvésre van szüksége. A hibiszkusz gondozása roppant egyszerű, kezdő kertbarátok is játszva elbírnak vele.

A hibiszkuszt minden virágrajongó hobbikertésznek szívből ajánlom, hiszen feltűnő megjelenésével, sokoldalú bevethetőségével, alacsony gondozási igényével ideális dísznövénye lehet kicsi és nagyobb kerteknek egyaránt, ráadásul a kerten kívül is többféleképpen alkalmazható! Lejjebb görgetve megtekintheti kertészetem teljes hibiszkusz kínálatát!

Rendezés: