Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bordó levelű fa ajánlataim

Kertészetem jelen menüpontjában faiskolám bordó levelű fáit és dísznövényeit gyűjtöttem össze Önnek! A kerti látkép tudatos megtervezésekor fontos szerepet kaphatnak a színek, színharmóniák, így amennyiben Ön a szokványostól elütő, például bordó levélzettel rendelkező fákat és cserjéket keres, éppen jó helyen jár!

A szín mellett természetesen a forma is fontos, ezért arra törekedtem, hogy változatos növényösszeállítást tárhassak Ön elé! A kínálatban találni fog bordó levelű sövény növényt, helytakarékos oszlopos növekedésű fát, termetesebb díszfát, valamint sorfaként ültethető utcafronti bordó levélzetű fát is!

 

bordó levelű dísznövények

 

A bordó levelű fák és cserjék egészen új hangulatot hozhatnak a kert világába, ráadásul izgalmas vagy éppen merész növénytársításokhoz, modern kompozíciókhoz adhatnak remek alapanyagot!

A bordó levelű növények változatosan felhasználhatóak, szinte bármilyen kertstílusba beilleszthetőek, és úgy adnak extravaganciát a kerti látképhez, hogy nem alakítják át drasztikusan a megszokott látványvilágot! Lejjebb görgetve átböngészheti a teljes kínálatot, biztosan megtalálja az Önnek leginkább ideális bordó lombozatú dísznövényt!

Rendezés: