Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Rózsa ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Kertészetem kínálatában hazai nevelésű, egészséges és kiemelkedően szép rózsák közül válogathat, egészen biztosan megtalálja a kertjébe legjobban illó csodás rózsát!

A rózsák olyan mélyen gyökereznek az emberiség kollektív emlékezetében, szépérzékében, hogy megkerülhetetlenné váltak, divatjuk állandósult, mégsem váltak unalmassá, vagy elcsépeltté, ennek pedig minden valószínűség szerint az az oka, hogy a sokezer nemesített rózsafajta közül mindenki megtalálhatja azt a típust, mely számára a legkifejezőbb. Egy rózsa ugyanis sosem önmagában létező dísznövény, hanem mindig reflektál a környezetére, jelez valamit, vagy éppen harmóniát teremt! Nem csupán a színekkel játszhatunk, a virág formája, mérete, a levélzet milyensége, a virág illata mind-mind olyan egyedi tényező, melyet meghatározva és megtalálva a saját, csak a ránk jellemző rózsaágyást készíthetjük el!

A rózsatartás természetesen nem pusztán fennkölt okok miatt kedvelt és ajánlott, hanem azért is, mert egy kiemelkedően magas díszítőértékkel rendelkező dísznövényről van szó, melynek gondozása a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem bonyolult és nehézkes. A rózsákat kezdő kertbarátoknak is jószívvel ajánlom, az alapfeladatok, mint például a szabályszerű ültetés, a helyes öntözés, és a szakszerű metszés könnyen elsajátíthatóak, így mindenkinek adott a lehetőség, hogy csodálatosan szép rózsákat neveljen! A rózsák között ne csak szín szerint válogasson, vegye figyelembe az illatintenzitást, a rózsa méretét, virágának formáját, nagyságát, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességét, ezekről az egyes rózsafajták adatlapján tájékoztatót is olvashat! A rózsákat úgy kategorizáltam, hogy segítsem a hatékony keresést, így Ön már a kiindulásnál eldöntheti, hogy az illatos, a talajtakaró, a kúszó növekedésű, vagy éppen a romantikus megjelenésű, esetleg a történelmi rózsafajták közül válogatna!

               Kívánom Önnek, hogy lelje örömét rózsájában!

Rendezés:

Kertészetem kínálatában hazai nevelésű, egészséges és kiemelkedően szép rózsák közül válogathat, egészen biztosan megtalálja a kertjébe legjobban illó csodás rózsát!