Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Mit ültessek a ház elé?

Vásároljon kertészetemből utcafronti növényeket! A kiválasztott facsemetéket, cserjéket, és egyéb dísznövényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Ebben a menüpontban a legkedveltebb utcai dísznövényeket gyűjtöttem össze Önnek! Gyakori kérdés a kertbarátok részéről, hogy milyen zöldekkel díszítsék a házuk előtti utcafrontot, hiszen az ápolt, gondozott összképhez szervesen hozzátartozik ez a kerten kívüli terület is. Az utcafronti növényeknek egyszerre több speciális feltételnek kell megfelelniük, például urbánus környezetben tolerálniuk kell a szennyezettebb, városi levegőt, be kell érniük kevesebb gondozással, öntözéssel, nem szabad zavaró, túl nagy méretűnek lenniük, és így tovább. Ezért a ház elé való ültetés alapos átgondolást igényel, hiszen ha a telepített növények nem töltik be funkciójukat, akkor bosszúságot okoznak, ha pedig hamar elsatnyulnak, kipusztulnak, akkor megvásárlásuk felesleges kiadás volt. Ezért ha Ön is éppen utcafronti ültetés előtt áll, de még nem tudja pontosan, hogy milyen növényeket választana, tekintse át kertészetem tematikus kínálatát, melyet lejjebb görgetve azonnal elérhet!

Utcafronti növények rendelése Megyeri kertészet

Tipp: utcafronti növényeimet társasházaknak is ajánlom, hiszen belvárosi környezetben is fontos az esztétikus, gondozott utcakép elérése, mely növényi beültetéssel egyszerűen biztosítható!

Rendezés: