Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mit ültessek a ház elé?

Kertészet webáruházam jelen menüpontjában a legkedveltebb utcai dísznövényeket gyűjtöttem össze Önnek! Gyakori kérdés ugyanis a kertbarátok részéről, hogy milyen zöldekkel díszítsék a házuk előtti utcafrontot, erre próbálok most választ adni!

Az utcafronti növényeknek egyszerre több speciális feltételnek kell megfelelniük, például városi környezetben tolerálniuk kell a szennyezettebb, városi levegőt, be kell érniük kevesebb gondozással, öntözéssel, nem szabad zavaró, túl nagy méretűnek lenniük, és így tovább.

 

Utcafronti növények rendelése a Megyeri kertészetből!

 

Éppen ezért a ház elé, az utcafronti földsávba való ültetés alapos átgondolást igényel, hiszen ha a telepített növények nem töltik be funkciójukat, akkor bosszúságot okoznak, ha pedig hamar elsatnyulnak, kipusztulnak, akkor megvásárlásuk felesleges kiadás volt.

Azt javaslom tehát Önnek, hogy amennyiben utcafronti ültetés, növénytelepítés előtt áll, de még nem tudja pontosan, hogy milyen növényeket választana, tekintse át kertészetem tematikus kínálatát, melyet lejjebb görgetve azonnal elérhet!

Rendezés: