Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Gyöngyvirágcserje kínálatunk

A gyöngyvirágcserjét akkor ajánlom Önnek, ha egy igazán dekoratív, nem szokványos virágzattal rendelkező díszcserjét keres, melyet akár központi szoliternövényként, vagy hosszanti elrendezésű növényfalként telepíthet!

Ez a távol-keleti eredetű cserje univerzális megjelenésű, bármilyen kertstílusba beilleszthető, és a birtokon belül is többféle kertrészen, többféle céllal ültethető. 

 

Gyöngycserje fajták kaphatók a Megyeri kertészetben!

 

Ágrendszere felfelé törő, virágzási ideje a tavasz vége és a nyár első harmada, gondozása pedig szinte gyermekjáték! Fiatalon vízigényes, később kevesebb nedvességgel is beéri, félárnyékban és napos területen egyaránt jól érzi magát.

A gyöngycserje különböző változatai kisebb-nagyobb mértékben eltérőek lehetnek, elsősorban a magasságot tekintve, így kertje méretének megfelelően Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbb típust! Lejjebb görgetve megtekintheti kertészetem teljes gyöngycserje kínálatát!

Rendezés: