Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Díszfák és cserjék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből díszfákat és cserjéket! Nagy választékban kínálok előnevelt, azonnal ültethető cserjeféléket és facsemetéket, melyeket rendelés után az egész ország területén ki is szállítok Önhöz!

A kert vagy utcafront összképének meghatározói szinte minden esetben a nagyobb méretű, markáns megjelenésű díszfák és/vagy cserjék. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen díszfa, cserje kerül ültetésre, hiszen ezek a növények alapvetően meghatározzák a látképet, vagy akár az utca arculatát. Gyakori hiba a kertészkedők részéről, hogy ötletszerűen ültetnek növényeket, melyek később, mikor elérik teljes méretüket, valamilyen okból zavaróak lesznek. A probléma körültekintő válogatással, a kiszemelt faj megismerésével egyszerűen megelőzhető! Hogy a helyes választásban az Ön segítségére legyek, az alábbiakban több, könnyen áttekinthető csoportba osztva kínálom Önnek kertészetem díszfáit és cserjéit, ráadásul az egyes növényekre kattintva informatív, tömör leírást is olvashat az adott növényfajról!

 

Fontos tudnia, hogy kertészetemben csak egészséges, életerős, azonnali ültetésre kész növényeket tartok, így amennyiben tőlem rendel, vitális, épségben lévő növényt fog kézhez kapni! A megrendelt díszfákat és cserjéket az ország egész területén kiszállítom Önnek, így akár több éves, nagyméretű facsemetét is biztonsággal rendelhet, a szakszerű házhoz szállításról nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaim gondoskodnak!