Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Díszfák és cserjék

Gyakori hiba a kertészkedők részéről, hogy ötletszerűen ültetnek fákat és cserjéféléket, melyek később, mikor elérik teljes méretüket, valamilyen okból zavaróak lesznek. Ez körültekintő válogatással, a kiszemelt faj megismerésével egyszerűen megelőzhető!

Hogy a helyes választásban az Ön segítségére legyek, az alábbiakban több, könnyen áttekinthető csoportba osztva kínálom Önnek kertészetem díszfáit és cserjéit, ráadásul az egyes növényekre kattintva informatív, tömör leírást is olvashat az adott növényfajról!

Díszfák és cserjék széles választéka a Megyeri kertészetben!

Fontos tudnia, hogy kertészetemben csak egészséges, életerős, azonnali ültetésre kész növényeket tartok, így amennyiben tőlem rendel, vitális, épségben lévő növényt fog kézhez kapni, melyet azonnal telepíthet is!

A megrendelt díszfákat és cserjéket az ország egész területén kiszállítom Önnek, mégpedig nem futárszolgálattal, hanem kertészetem saját teherautóival. Így akár több éves, nagyméretű facsemetét is biztonsággal rendelhet, a szakszerű házhoz szállításról nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaim gondoskodnak!

Rendezés: