Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fűmag kínálatunk

A szép, egységes gyepfelület minden ápolt kert biztos és szükséges alapja, ezért kertkialakításkor, tavaszi renoválásakor, vagy a birtok megújításakor elsődleges szempont, hogy a fűfelület minél szebb, dúsabb legyen! 
 

A füvesítés leghatékonyabb, sajátkezűleg is elvégezhető módszere a fűmag vetés, mely kevés előkészület után házilag is elvégezhető! A fűmag vetés nagy előnye, hogy amennyiben nem tökéletes az eredmény, könnyen korrigálhatóak a ritkásabb területek felülvetéssel.

 

Fűmag keverékek nagy választéka kapható kertészetemben!

 

Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen fűmag keveréket használ! A tartós és könnyen kezelhető eredmény érdekében a kiválasztott típus mindig igazodjon a kert adottságaihoz, és a használat jellegéhez. Kertészetem kínálatában számos különböző fűmag keveréket megtalál, hogy a legideálisabbat választhassa ki kertjébe!

Ne feledje, az igazán látványos és tartós eredményhez elengedhetetlen a minőségi, márkás fűmag, melyet kertészetem kínálatában mindig megtalál!

Rendezés: