Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Milyen vörös levelű növényt ültessek?

Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában piros levelű növényeimet gyűjtöttem össze az Ön számára, hogy könnyen, átlátható csoportosításban tudjon keresni kertjébe való, vörös, piros lombozatú dísznövényeket!

A természet alapszíne a zöld, mely megnyugtató és kellemes árnyalat, azonban a valóban látványos összképhez szükség van élénk, a háttérből kiemelkedő feltűnő árnyalatú növényekre is. A vörös levélzettel rendelkező fák és cserjék olyan fókuszpontokat alkotnak a kertben vagy az utcafronton, melyekkel megváltoztatható a beültetett terület hangulata, izgalmassá, ingergazdaggá alakítható a terület!

 

vörös lombozatú növények vásárlása

 

Ezeknek a növényeknek az esetek többségében a színük mellett egyéb értékes tulajdonságaik is akadnak, például a vörös levelű bodza, vagy a piros és szeldelt levelű bodza fajta úgy különlegesek, hogy közben igénytelenek, könnyen, egyszerűen nevelhetők, még a kezdő kertbarátok számára is.

A piros levelű hólyagvessző kitűnő sövénynek, így funkcionalitásával is szolgálja majd a háziakat. A vörös juhar pedig szinte bármilyen kert központi része lehet, szoliternövényként egymagában képes atmoszférát teremteni! Görgessen lejjebb, és tekintse meg a teljes választékot!

Rendezés: