Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Dália kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Rendeljen kertészetemből tavasszal ültethető dáliát! Gazdag szín- és formaválasztékkal, kedvező árakkal állok vásárlóim rendelkezésére!

Kertészetem ezen menüpontjában azokat a dália fajtákat gyűjtöttem össze Önnek, melyeket tavasszal ültethet, hogy aztán nyártól akár a késő őszig folyamatosan gyönyörködhessen a virágokban. Mint azt biztosan Ön is tudja, a gumós virágok többségét ősszel lehet ültetni és tavasszal virágoznak, azonban ezek a dáliák tavasszal ültethetőek és akár az ősz derekáig is virágozhatnak, vagyis a kertészeti szempontból legideálisabb, legaktívabb időszakban fogják a kertjét díszíteni! Az egyes dália fajtákra kattintva elolvashatja, hogy mi az előírt ültetési idő, és mettől-meddig fog virágozni a választott dália!

Dália rendelés a Megyeri kertészetből!

De miért válassza a dáliát? A válasz egyszerű, ez a virágfaj annyira változatos megjelenésű mind a színeket, mind a formákat tekintve, hogy akár csupán dáliát ültetve is tarka, sokszínű, mégis harmonikus ágyást alakíthat ki, de persze izgalmas növénytársítások fontos összetevője is lehet. A dália nevelhető cserépben is, a balkon vagy terasz dísze is lehet, de akár az előkertjét is dekorálhatja vele, hogy háza még szebben ragyogjon! Lejjebb görgetve több tucatnyi érdekes és szebbnél-szebb tavaszi ültetésű dália közül válogathat, válassza ki kedvenceit, és adja le rendelését!