Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Zöldség palánta ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Zöldségtermesztéshez, háztáji gazdálkodáshoz, konyhakerti zöldségneveléshez vásároljon egészséges, életerős, előnevelt palántákat! Webshopom kínálatában zöldségpalánták különlegesen nagy választékából válogathat!

A legtöbben természetesnek tartjuk, hogy a zöldségeket a piacról, szupermarketekből szerezzük be, pedig a legtöbb zöldségféle játszi könnyedséggel termeszthető otthon is! De miért is neveljünk otthon haszonnövényeket? Azért, mert így ellenőrzött hátterű, vegyszermentes, és mindig friss zöldséghez juthatunk, ráadásul jóval olcsóbban, mint ha az üzletben szereznénk be. A zöldségek döntő többsége egyszerűen, különösebb szakértelem nélkül is nevelhető otthon, a végeredmény pedig nem csupán ízletes konyhai alapanyag lesz, hanem a sikerélményt is besöpörhetjük a saját nevelésű zöldségek betakarításakor!

Kezdőknek elegendő csupán egy pár négyzetméteres területet elkeríteni a gyepes kerti felületből, és máris kezdődhet a termesztés, haladók pedig nagyobb méretű konyhakertet is üzemeltethetnek! Termesszen otthon paradicsomot, paprikát, chillit, cukkinit, padlizsánt, vagy éppen spenótot! Ne feledje, a tökéletes végeredmény záloga a minőségi, biztos forrásból származó, egészséges palánta, melyet webáruházamban mindig megtalál!

Tipp: zöldséget nem csak kertben, balkonon, teraszon is lehet nevelni, csupán pár dézsa, virágláda, és minőségi termőföld szükségesek az induláshoz! 

Rendezés: