Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Nárcisz kínálatunk

Rendeljen kertészetemből minőségi nárcisz virághagymákat! A megrendelt növényeket szakszerűen kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

A nárcisz a tavasz egyik legszebb kerti dísznövénye, bájos, gyermekien ártatlan virágaival játékos hangulatot kölcsönöz a kertnek, visszafogott fehér-sárga árnyalataival remek társa lesz a harsányabb virágoknak, az üde zöld gyepnek, és a dús lombkoronájú fáknak! A nárcisz hagymáit (mint általában a hagymásokat) szeptembertől az ősz végéig kell elültetni, ha ez elmarad, akkor tavasszal már nem pótolható a telepítés! Kertészetem kínálatában nárcisz változatok széles választékát találja meg, külön ajánlom az Ön figyelmébe a klasszikus sárga 'Pipit' változatot, a nőiesen hófehér 'Thalia' nárciszt, valamint a feltűnő virágzatú 'Ice Follies' nagykoronás nárciszt, az inspiráló színkavalkádok kedvelőinek pedig a csokros nárcisz színkeverék a jó választás!

NÁRCISZ VIRÁGHAGYMA A MEGYERI KERTÉSZETBEN

A nárcisz fajtától függően már márciusban nyílik, így a tavasz egyik első, és egyben egyik legszebb hírnöke lehet. A nárcisz az őszi ültetést követően tavaszig nem kíván törődést, teljesen télálló, talaj-, és vízigénye egyszerű, kezdők is garantáltan sikert érhetnek el vele. Rendelje meg Ön is időben kedvenc nárciszait, hogy már ősszel bebiztosíthassa a tavaszi virágpompát! Bátran társítsa a nárciszt egyéb tavasz hagymásokkal, hogy meglepő, érdekes, egyedi szín-, és formakombinációkat hozhasson létre!