Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Sziklakerti örökzöld kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon sziklakertbe való örökzöld növényeket kertészeti webáruházamból! Gazdag választékkal, kedvező árakkal, országos házhoz szállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

 

sziklakerti örökzöldek a Megyeri kertészetben

A sziklakerti növényválogatás mindig izgalmas feladat, hiszen a sziklakert egy kert a kertben, így kisebb léptékben egy teljesen önálló dekorációs elemet hozhat létre vele a birtokon. A sziklakert kialakítása roppant változatos lehet, de mindegyik típus elengedhetetlen hozzávalói a dekoratív, méretben és habitusban a sziklakerti körülményeknek megfelelő növények. Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában a kifejezetten sziklakertbe való örökzöldeket gyűjtöttem össze, melyek legnagyobb előnye, hogy egész évben változatlan esztétikai értékkel díszítik a sziklakertet, tehát télen is ragyogó zöld színnel, dús lombozattal ajándékozzák meg a területet. A sziklakerti örökzöldek jellemzően kisebb méretűek, gyakran kúszó, terülő növekedésűek, hogy illeszkedjenek az olykor csak pár méter átmérőjű sziklakertekbe, de természetesen a kínálatban változatos méretű, formájú és színű örökzöldeket talál!

A választék megtekintéséhez görgessen lejjebb, a megtetsző sziklakerti örökzöldeket pedig akár azonnal meg is rendelheti pár kattintással!

Sziklakerti évelők  < Ide kattintva tovább válogathat a sziklakerti évelőim közül

Rendezés: