Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Sziklakerti örökzöld kínálatunk

A sziklakerti növényválogatás mindig izgalmas feladat, hiszen a sziklakert egy kert a kertben, így Ön kisebb léptékben egy teljesen önálló dekorációs elemet hozhat létre vele a birtokon.

A sziklakert kialakítása roppant változatos lehet, de mindegyik típus elengedhetetlen hozzávalói a dekoratív, méretben és habitusban a sziklakerti körülményeknek megfelelő növények.

 

sziklakerti örökzöldek a Megyeri kertészetben

 

Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában a kifejezetten sziklakertbe való örökzöldeket gyűjtöttem össze, melyek legnagyobb előnye, hogy egész évben változatlan esztétikai értékkel díszítik a sziklakertet, tehát télen is ragyogó zöld színnel, dús lombozattal ajándékozzák meg a területet.

A sziklakerti örökzöldek jellemzően kisebb méretűek, gyakran kúszó, terülő növekedésűek, hogy illeszkedjenek az olykor csak pár méter átmérőjű sziklakertekbe, de természetesen a kínálatban változatos méretű, formájú és színű örökzöldeket talál!

Rendezés: