Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kála kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető kála virághagymát! Többféle színváltozattal, kedvező árakkal várom kedves vásárlóimat!

A kála a legelegánsabb hagymás virágok egyike, a sudár, akár fél méteres szárak csúcsán nyíló extravagáns, tölcséres virágok kiemelkedően mutatósak, meghatározzák az egész virágágyás hangulatát, vagy dekorálhatják a balkont, és az ablakpárkányon elhelyezett virágládákat. A tavasszal ültethető kála virághagymákból kikelő virágok egész nyáron csodás látványt biztosítanak, ráadásul Ön most igazán sokféle színváltozatból válogathat kertészetemben!

Kála virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben

A kálát ajánlatos tömör talajba ültetni, hogy a föld nedvessége minél tovább megmaradjon, és kifejezetten előnyös a kála számára az enyhén savanyú talaj. Kálájának biztosítson rengeteg napfényt, de lehetőleg óvja a közvetlenül perzselő, erős napsugaraktól. A kála minden része mérgező, ezért ne engedje közel hozzá a gyermekeket. A megfelelően gondozott kála átlagon felüli szépségével fogja elkápráztatni Önt, kompakt méreténél fogva pedig változatos módon használhatja fel, ágyásba ültetett növényként, balkonvirágként, de akár utcafronti dekorációként is. Ne feledje, hogy a kála közkedvelt vágott virág is, melyet a hagymák ültetésével akár erre a célra is nevelhet!