Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Különleges bodza csemeték

A bodzát talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen számos vidéki kertben, és persze utcafrontokon, árokpartokon is megtalálni. A jól ismert és dísznövényként nem sokra tartott alapfaj mellett azonban vannak olyan igazán izgalmas kertészeti változatok, melyek sokkal figyelemfelkeltőbbek és dekoratívabbak!

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában csupa különleges, ritkán telepített és nem gyakran hozzáférhető bodza fajták közül válogathat, a repertoárban van többek között vöröslevelű, piros termésű, lombszínváltó, vagy éppen fürtös bodza!

 

Különleges bodza fajták kaphatók kertészetemben!

 

Az extravagáns fajták nevelése szerencsére nem jelent különleges igényeket, a hagyományos típusokéval megegyezőek a gondozási teendők, vagyis Önnek nem lesz sok feladata a bodza körül!

Ezen különleges változatokból is kialakítható dús, terebélyes bodza bokor, de akár törzses, magas, látványos bodza fa is nevelhető. Legyen szó bármilyen extra bodza csemetéről, kertészetemben biztosan megtalálja! Görgessen lejjebb, és tekintse meg a kínálatot!

Rendezés: