Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szedermálna ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből azonnal ültethető szedermálna töveket! A megrendelt növényeket az egész ország területén kiszállítom az Ön otthonába!

A szedermálnát a különlegességek kedvelőinek ajánlom, és persze mindenkinek, aki szereti az ízletes bogyós gyümölcsöket! A szedermálna nevéhez hűen a szeder és a málna tulajdonságait elegyíti, így lesz egyszerre ismerős, és mégis izgalmas, újszerű gyümölcstermő a kertben. A szedermálna egy legfeljebb két méter magasra megnövő dús cserje, mely szoliter bokorként vagy akár hosszanti sövényként is elhelyezhető a kertben. A szedermálna gondozása egyszerű, különleges igényei nincsenek, a betegségekkel szemben ellenálló, némileg fagyérzékeny, így télen takarással ajánlott óvni. Összességében kezdő kertbarátoknak is kiválóan alkalmas, amennyiben egy látványos és hasznos kerti lakóra vágynak!

szedermálna vásárlás a Megyeri kertészetből!

Érdekességek a szedermálnáról:

- ültetési ideje és módja megegyezik a szederével

- termése savanykás ízű, inkább a felnőttek szokták kedvelni

- érési ideje a nyár második fele-utolsó harmada

- tüskés cserje, így sövényként is telepíthető

- az elültetett szedermálna a későbbiekben jól szaporítható, hiszen a földre leérő ágak hamar begyökereznek!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.