Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Öntermékeny kivi kínálatunk

A kivi örvendetes módon egyre népszerűbb hazánkban, nem is érdemtelenül, hiszen egy remek tulajdonságokkal bíró, könnyen nevelhető, roppant ízletes terméssel szolgáló gyümölcstermőről van szó!

Tudta Ön például, hogy a kivi a hiedelmekkel ellentétben nem déligyümölcs, hanem távol-keleti származású, és így nem a mediterrán klímához szokott, vagyis a honi teleket kiválóan tűri? És ez csak egy a sok előny közül!

 

öntermékeny kivi kapható a megyeri kertészetben

 

Fontos tudni, hogy a kivit alapesetben termő és porzó növényként kell ültetni, különben elmarad a megtermékenyítés, és nem lesz gyümölcs. Ha Ön azonban nem akar bajlódni a növénypárok beszerzésével, csoportos ültetésével, akkor választhatja az öntermékeny kivit, mellyel Önnek csak annyi lesz a dolga, hogy a megfelelő helyre elülteti, és előírás szerint gondozza!

Vigyázat, számos helyen olyan kivit is öntermékenyként hirdetnek, mely valójában nem az, ha Ön ilyet vesz, a termésről le kell mondania! Kertészetemben az öntermékeny kivi valóban az, így rendeléskor Ön biztos lehet abban, hogy kérésének megfelelő növényt kap kézhez!

Rendezés: