Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Öntermékeny kivi kínálatunk

 
Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből öntermékeny kivit! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A kivi örvendetes módon egyre népszerűbb hazánkban, hiszen egy remek tulajdonságokkal bíró, könnyen nevelhető, roppant ízletes terméssel szolgáló gyümölcstermőről van szó! Tudta Ön például, hogy a kivi a hiedelmekkel ellentétben nem déligyümölcs, hanem távol-keleti származású, és így nem a mediterrán klímához szokott, vagyis a honi teleket kiválóan tűri? És ez csak egy a sok előny közül!

 

öntermékeny kivi vásárlása

Fontos tudni, hogy a kivit alapesetben termő és porzó növényként kell ültetni, különben elmarad a megtermékenyítés, és nem lesz gyümölcs. Ha Ön azonban nem akar vesződni a növénypárok beszerzésével, csoportos ültetésével, akkor választhatja az öntermékeny kivit, mellyel Önnek csak annyi lesz a dolga, hogy a megfelelő helyre elülteti, és előírás szerint gondozza!

Vigyázat, számos helyen olyan kivit is öntermékenyként hirdetnek, mely valójában nem az, ha Ön ilyet vesz, a termésről le kell mondania! Kertészetemben az öntermékeny kivi valóban az, így rendeléskor Ön biztos lehet abban, hogy kérésének megfelelő növényt kap kézhez!

Lejjebb görgetve többféle öntermékeny kivi közül választhat, rendelését pedig azonnal le is adhatja!

Rendezés: