Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mit ültessek árnyékos helyre?

A kertbe ültetendő növények válogatásakor a színek és formák mellett ajánlott egyéb praktikus szempontokat is figyelembe venni, többek közt az adott terület árnyékoltságát. A fényben szegényebb kertek vagy kertrészek nem alkalmasak bármilyen növénynek!

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában kifejezetten azokat a növényfajokat válogattam össze Önnek, melyeket félárnyékba vagy árnyékba való ültetéshez ajánlok!

 

Árnyékba való dísznövények a Megyeri kertészetben

 

Az árnyékba ültethető dísznövény fajok között igencsak változatos féléket talál, akár kisebb vagy nagyobb méretű színes virágokat keres, akár nagy zöldtömegű, térhatárolásra is alkalmas cserjeféléket szeretne, itt biztosan megtalálja új kedvencét!

Ne feledje, kertje látképe akkor lesz igazán szép és tartósan mutatós, ha a meglévő körülményeknek megfelelő növényeket telepít. Árnyékos területre mindenképp az alább felsorolt dísznövények közül válogasson a hosszan tartó, látványos eredmény érdekében!

Rendezés: